Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC | Hoe kijk je UFC op HBO Max?

Marcel Dorff

Gepubliceerd 28/06/2024 om 17:36 GMT+2

Dit weekend is de UFC voor het eerst in Nederland exclusief te zien op HBO Max. Dit betekent dat de evenementen niet langer te zien zijn op discovery+ en dat je moet overstappen naar HBO Max als je de grootste MMA organisatie ter wereld live wil blijven zien. In dit artikel leggen we uit hoe je dit het beste kan doen.

UFC 303 | Pereira vs. Prochazka 2 Promo

Abonnementen

Om de UFC te kunnen kijken heb je een HBO Max abonnement nodig met een Sport add-on. De Sport add-on van €5,- per maand komt boven op je maandelijkse abonnement. Je kan kiezen uit drie abonnementen. Maandelijks of jaarlijks opzegbaar.
Maandelijkse abonnementen
picture

Maandelijkse abonnementen op HBO Max

Foto: Getty Images

  • Basic (met reclame) - €5,99
  • Standaard - €9,99
  • Premium - €13,99
Jaarlijkse abonnementen
picture

Jaarlijkse abonnementen op HBO Max

Foto: Getty Images

  • Basic (met reclame) - €59,90
  • Standaard - €99,90
  • Premium - €139,00
Met de Basic en Standaard abonnementen kun je op twee apparaten tegelijk streamen en kun je genieten van Full HD kwaliteit. Het Premium abonnement geeft je de mogelijkheid om op vier apparaten tegelijk te kijken en kun je genieten (mits beschikbaar) van 4K UHD en Dolby Atmos.

Sport Add-On

Met de Sport add-on kijk je live UFC, maar heb je ook de optie om evenementen terug te kijken. Daarnaast bevat de add-on UFC Countdown, The Ultimate Fighter 32 en Fight Inc: inside the UFC, maar ook tennis, wielrennen en golf. Uiteraard kun je vanaf volgende maand ook de Olympische Spelen volledig volgen bij HBO Max!

HBO Max

Uiteraard kun je met het abonnement op HBO Max ook je favoriete series en films bekijken. Wat te denken van de geweldige House of the Dragon serie?
picture

House of the Dragon op HBO Max

Foto: Other Agency

Maar ook Dune, Game of Thrones of oude klassiekers als The Sopranos en Friends zijn volledig te bekijken op HBO Max.
Twijfel dus niet en neem een abonnement op HBO Max met een Sport add-on. Zo mis je niets van de UFC de aankomende jaren. Te beginnen met het UFC 303 evenement dit weekend in Las Vegas!!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie