Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

UFC Vegas 97 | Burns en Brady vechten het main event in Las Vegas

Marcel Dorff

Gepubliceerd 26/06/2024 om 23:37 GMT+2

Gilbert Burns maakt voor de tweede keer dit jaar zijn opwachting in de Octagon. De voormalig titeluitdager in het weltergewicht neemt het op tegen Sean Brady tijdens het main event op 7 september in Las Vegas. Burns en Brady zijn de respectievelijk nummers zes en acht van de divisie.

Burns treft Brady in Las Vegas

Foto: Getty Images

Main Event

Voor Gilbert Burns is verliezen op 10 september eigenlijk geen optie. De voormalig titeluitdager verloor zijn laatste twee partijen van topcontenders Belal Muhammad en Jack Della Maddalena en moet winnen van Sean Brady om niet voor het eerst in zijn carrière drie keer achter elkaar te verliezen.
picture

UFC 287 | Burns verslaat Masvidal in Miami

Tegenstander Brady leek met vijf overwinningen op rij in de UFC met een sneltreinvaart richting de top van de divisie te vechten. De Amerikaan ging eind 2022 echter hard onderuit tegen Belal Muhammad. Brady zou vervolgens ook nog eens een zeer vervelende beenblessure oplopen en vocht hierdoor ruim een jaar niet. Eind 2023 wist hij Kelvin Gastelum te finishen en zodoende zijn top 10 plek in de divisie te handhaven. Brady krijgt nu zijn eerste main event in de UFC aangeboden.  
picture

UFC Austin | Brady finisht Gastelum met een Kimura

UFC Vegas 97

  • Gilbert Burns vs. Sean Brady
  • Calvin Kattar vs. Kyle Nelson

Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie