Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

English Open | O'Sullivan komt snelle achterstand dit keer niet te boven en verliest van Gould

Menno Waebeke

Geupdate 16/12/2022 om 16:00 GMT+1

Martin Gould heeft zich met een 4-1-overwinning op Ronnie O'Sullivan knap geplaatst voor de vierde ronde op de English Open. De Engelsman kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong en favoriet O'Sullivan kon dat niet meer herstellen en ligt uit het toernooi in Milton Keynes.

Martin Gould boekt zijn eerste overwinning ooit op Ronnie O'Sullivan.

Foto: Getty Images

O'Sullivan begon - net als in zijn eerdere partijen in Milton Keynes - slordig aan de partij tegen Martin Gould. Het eerste frame ging dan ook verloren en ook het tweede frame was ene prooi voor de nummer 43 van de wereldranglijst.
In het derde frame vindt O'Sullivan de aansluiting en dus lijkt er net als afgelopen woensdag tegen Dechawat Poomjaeng weinig aan de hand voor de regerend wereldkampioen. Dit keer is echter alles anders, want Gould gaat goed om met druk en gaat eigenlijk alleen maar beter spelen.
Gould loopt uit naar 3-1 en beslist de partij ruim in het laatste frame. De speler uit Middlesex pakt zijn eerste overwinning ooit op O'Sullivan en gaat naar de vierde ronde van deze British Open.
picture

British Open | O'Sullivan mist en verliest het vierde frame

Samen trainen

Na afloop reageerde Gould tevreden. "Het was goed, ik heb ervan genoten. Ik heb al een aantal keer tegen Ronnie gespeeld, maar vandaag voelde ik me goed. Ik train met hem en ik geniet daarvan, als je daar niet geïnspireerd door raakt, heb je echt een probleem."

Waar kijk je?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! Bij Eurosport en discovery+ zit je goed voor al het moois op het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie