Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

English Open | O'Sullivan schrikt niet van achterstand en wint eenvoudig van Poomjaeng

Menno Waebeke

Geupdate 16/12/2022 om 16:02 GMT+1

Ronnie O'Sullivan heeft zich ondanks een vroege achterstand betrekkelijk eenvoudig geplaatst voor de derde ronde op de English Open in Milton Keynes. De Engelsman was met 4-2 te sterk voor Dechawat Poomjaeng uit Thailand.

Ronnie O'Sullivan in actie op de English Open.

Foto: Eurosport

O'Sullivan had het opvallend lastig tegen de Thaise nummer 133 van de wereldranglijst, Dechawat Poomjaeng. De regerend wereldkampioen kwam zelfs op een 2-0-achterstand en leek van de leg in de openingsfase van deze tweede ronde op de British Open.
Na de achterstand leek O'Sullivan echter pas echt wakker te zijn en begon hij wat meer van zijn ware klasse te laten zien. Een snelle break op 61 zorgde voor de aansluiting en de Engelsman denderde daarna over de dappere Poomjaeng heen.

O'Sullivan wordt wakker

In het vijfde en zesde frame kwam Poomjaeng er niet meer aan te pas en moest hij dan ook snel zijn meerdere erkennen in O'Sullivan. De topfavoriet gaat uiteindelijk vrij eenvoudig door naar de derde ronde, het is nog niet bekend wie daarin zijn volgende opponent wordt.

Waar kijk je?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! Bij Eurosport en discovery+ zit je goed voor al het moois op het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie