Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

English Open | Trump na vroege achterstand toch eenvoudig door naar derde ronde

Menno Waebeke

Geupdate 16/12/2022 om 15:58 GMT+1

Judd Trump heeft zich betrekkelijk eenvoudig geplaatst voor de de derde ronde op de English Open. De Engelsman was was met 4-1 te sterk voor zijn landgenoot Craig Steadman. Trump komt in de volgende ronde de Schot Fraser Patrick tegen.

Judd Trump had weinig problemen met Craig Steadman in de tweede ronde van de British Open.

Foto: Getty Images

De schrik zat er even goed in toen de favoriet Trump met 1-0 achter kwam tegen de nummer 82 van de wereldranglijst. Hij kwam er in de eerste frame tegen Steadman niet aan te pas en wist dat hij uit een ander vaatje moest gaan tappen.
Dat lukte Trump ook steeds beter tegen zijn landgenoot, waarvan hij in vijf eerdere ontmoetingen al een keer verloor. Het niveau van de twee mannen lag in het tweede frame niet ver uit elkaar, maar uiteindelijk was het toch Trump die de gelijke stand op het scorebord kon neerzetten.
Steadman realiseerde zich dat hij een grote kans had laten lopen om op een 2-0-voorsprong te komen en dat zag je terug in het restant van het duel tussen de Engelsen. Trump kwam steeds dichter in de buurt van zijn normale niveau en liep eenvoudig weg bij Steadman.

Engels-Schots onderonsje

Trump plaatst zich dus eenvoudig voor de derde ronde, nadat hij in de eerste ronde al makkelijk afrekende met Jackson Page. Hij treft in die derde ronde de Schot Fraser Parker, de huidige nummer 83 van de wereld.

Waar kijk je?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! Bij Eurosport en discovery+ zit je goed voor al het moois op het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie