Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Welsh Open | O'Sullivan verliest pommerans twee keer in één wedstrijd

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 15/02/2023 om 09:53 GMT+1

Hoogst opmerkelijke dingen gebeurden er gisteren in Llandudno. Ronnie O'Sullivan nam het gisteren op tegen Ross Muir, op zich is daar niets bijzonders aan. Echter, O'Sullivan verloor twee keer zijn pommerans en gaf een frame weg door drie keer de rode bal te missen. De zevenvoudig wereldkampioen won uiteindelijk wel met 4-3 en blijft zo op titelkoers.

Welsh Open | O'Sullivan verliest pommerans twee keer in één wedstrijd

Het was een gedenkwaardige avond voor 'The Rocket.' Als je alleen naar het scorebord kijkt, lijkt het niets meer dan een normale 4-3 zege voor de zevenvoudig wereldkampioen, maar tijdens de wedstrijd ging er van alles mis.
Zo verloor de Engelsman niet één, maar twee keer zijn tip, het blauwe topje van de keu waarmee een speler stoot. Nou heeft O'Sullivan wel eens vaker mechanische problemen. Zo beet hij in de finale van de Masters in 2017 aan het einde van de wedstrijd zijn pommerans af.
En dat waren niet de enige twee gekke momenten tijdens de wedstrijd. O'Sullivan verloor namelijk ook een frame door drie keer een rode te missen. Vanuit een snooker mag dat, maar O'Sullivan kon een rode volledig zien maar miste drie keer. Sterker nog, hij de witte bij zijn derde beurt een gefrustreerde ram waarbij hij roze raakte en het frame weg gaf.
Uiteindelijk won de Engelsman wel, e, gaat hij het in de volgende ronde opnemen tegen Rod Lawler, hopelijk met een gefixte keu.
picture

Welsh Open | O’Sullivan wint, maar verliest frame door witte bal via roze van tafel te knallen

WAAR KIJK JE?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! Bij Eurosport en discovery+ zit je goed voor al het moois op het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie