Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Welsh Open | Trump overleeft achterstand tegen Heathcote en stoomt door naar laatste zestien

Maurits ten Kate

Geupdate 15/02/2023 om 17:00 GMT+1

Judd Trump heeft zich met moeite geplaatst voor de laatste zestien bij de Welsh Open. 'The Juddernaut' won met 4-2 van zijn landgenoot Louis Heathcote, de nummer 76 van de wereld. Trump kwam met 2-1 achter en speelde verre van overtuigend, maar zijn tegenstander kon de kansen, die Trump hem aanreikte, niet benutten.

Welsh Open | Trump overleeft achterstand tegen Heathcote en stoomt door naar laatste zestien

Heathcote zal teleurgesteld terugkijken op deze ontmoeting. De Engelsman stond met 2-1 voor en had in de drie frames die volgden legio kansen om nog meer frames aan zijn totaal toe te voegen, maar pakte die niet.
In plaats daarvan was het Trump die de frames telkens afsnoepte van Heathcote. Ook in het laatste frame had de huidige nummer 76 van de wereld weer mogelijkheden zat, maar helaas zat het er niet in voor hem. Trump kon telkens profiteren van fatale missers en kwam zo met de schrik vrij.
In de volgende ronde treft Trump Daniel Wells, die op zijn beurt te sterk was voor Daniel Wells.

WAAR KIJK JE?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! Bij Eurosport en discovery+ zit je goed voor al het moois op het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie