Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | Rublev moet tot het uiterste gaan - verslaat Seyboth Wild pas in match tiebreak

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 14/01/2024 om 11:20 GMT+1

Andrey Rublev heeft zich tot het uiterste moeten inspannen om de tweede ronde van de Australian Open te bereiken. De Rus gaf tegen Thiago Seyboth Wild een 2-0 voorsprong in sets uit handen en ook drie matchpoints in de vijfde set bleven onbenut, waarna een spannende match tiebreak nodig was om een winnaar aan te wijzen. Dat werd uiteindelijk toch Rublev.

Australian Open | Rublev moet tot het uiterste gaan - verslaat Seyboth Wild pas in match tiebreak

Seyboth Wild geniet bekendheid sinds het feit dat hij als qualifier Daniil Medvedev uitschakelde tijdens de eerste ronde van Roland Garros. Gravel is niet de favoriete ondergrond van Medvedev, verre van, maar op het blauwe hardcourt in Melbourne scheelde het weinig of de Braziliaan sloeg opnieuw toe.
De reactie van Rublev na het binnenhalen van de overwinning zei genoeg. Hij stortte ter aarde en schreeuwde het uit, want het scheelde weinig of Seyboth Wild sloeg opnieuw toe. Rublev bereikte vorig jaar nog de kwartfinale, het punt waarop hij telkens struikelt tijdens de majors. Rublev verloor al negen kwartfinales.
picture

Roland Garros | Weergaloze qualifier Seyboth Wild zorgt voor superstunt en slaat Medvedev naar huis

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Als toetje komt daar dit jaar Paris 2024 en dus de strijd om olympisch goud nog eens bovenop! Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie