Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Bijzondere voorbereiding Zverev op confrontatie met Griekspoor - "Mario Kart spelen"

Yannick Wezenbeek

Gepubliceerd 31/05/2024 om 22:11 GMT+2

Alexander Zverev speelt zaterdag tegen Tallon Griekspoor in de derde ronde van Roland Garros. In voorbereiding op die wedstrijd kon Zverev wegens het slechte weer niet veel doen. Hij gaf aan daardoor vooral binnen te zitten en Mario Kart te spelen. De volgens diverse experts topfavoriet voor eindwinst hoopt ook dat het weer snel beter wordt.

Roland Garros | Zelfs dak helpt eventjes niet tegen de regen - oponthoud bij Zverev vs Goffin

Nee tijd om lekker de stad in te gaan of veel te trainen is er niet deze dagen in Parijs. Het regent volop en dan zit er weinig anders op dan binnenzitten. Ervaart ook Alexander Zverev. "Elke dag, acht uur per dag speel ik Mario Kart", reageerde Zverev op een vraag hoe hij zich vermaakt tussen de wedstrijden door.
Zaterdag neemt hij het op tegen Griekspoor en gelukkig spelen ze dan op het centre court waar het dak dicht kan. "Maar iedereen wil zonneschijn. Maar daar hebben we geen invloed op. Maar hoe warmer het is, hoe beter ik speel."

Topfavoriet

Zverev wordt door menigeen gezien als de topfavoriet voor de eindwinst. "Zverev zit in zijn allerbeste vorm", zei Corretja "Ik denk dat hij op dit moment het meest in vorm is van alle spelers op Roland Garros. Dat maakt hem de favoriet voor de winst in Parijs."
De wedstrijd tussen Zverev en Griekspoor staat gepland voor zaterdagmiddag. Voor Griekspoor is het bereiken van zijn derde ronde nu al zijn beste prestatie ooit op Roland Garros.

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Als toetje komt daar dit jaar Paris 2024 en dus de strijd om olympisch goud nog eens bovenop! Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij via discovery+. Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie