Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Sinner krijgt full experience - Frans publiek blijft maar lawaai maken voor Moutet

Kevin Van Nunen

Gepubliceerd 02/06/2024 om 23:11 GMT+2

Jannik Sinner wordt zondagavond tijdens Roland Garros door het Franse publiek getrakteerd op de full experience. De Italiaan staat tegenover Corentin Moutet die zich bedient van nogal onorthodox spel waar de fans van smullen. Dat blijkt ook in de partij tegen Sinner. De fans willen graag een vijfsetter.

Roland Garros | Sinner krijgt full experience - Frans publiek blijft maar lawaai maken voor Moutet

Sinner liet zich in de eerste set flink in het ootje nemen door Moutet en zijn Franse fanschare. Hij scheelde zelfs maar weinig of hij was op een bagel getrakteerd, maar net op tijd poetste hij de nul van het scorebord.
Sterker nog, sinner draaide de partij in zijn voordeel zodra hij vat kreeg op het spel van Moutet. In de tweede en derde set stond hij slechts vijf games af, waarna hij ook een break plaatst in de vierde set. Het was aan Moutet om daar iets tegenover te zetten.
Moutet slaagde er uiteindelijk met veel moeite in om zijn eerste servicegame te winnen, waarna het publiek nog maar eens aan Sinner duidelijk maakte dat hij het niet cadeau kreeg. Kort voor een servicebeurt van Sinner bleven de Franse supporters maar juichen, waardoor het geduld van de favoriete Italiaan flink op de proef werd gesteld.
picture

Roland Garros | David Goffin neemt na matchpoint revanche op Franse fans - opnieuw veel gejoel

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie