Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Sinner ondanks gebrek aan topvorm relatief makkelijk voorbij Eubanks

Maurits ten Kate

Geupdate 27/05/2024 om 14:24 GMT+2

Jannik Sinner heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van Roland Garros. De Italiaan won zonder enorm overtuigend te spelen in straight sets van de Amerikaan Christopher Eubanks. Sinner is niet topfit naar Roland Garros gekomen en dat was bij vlagen ook te zien in zijn wedstrijd, maar desondanks kwam de nummer twee van de wereld nooit echt in de problemen.

Roland Garros | Sinner ondanks gebrek aan topvorm relatief makkelijk voorbij Eubanks

Terwijl de rest van de wedstrijden stilgelegd moesten worden, konden Sinner en Eubanks hun wedstrijd wel voortzetten vanwege het splinternieuw dak voor Court Suzanne Lenglen.
Sinner, die het Masters-toernooi van Rome aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een blessure, oogde roestig in zijn eerste optreden in Parijs. Maar zoals het een wereldtopper betaamt was hij op de punten dat het moest vaak net wat beter dan zijn tegenstander.
De Italiaanse nummer twee van de wereld verzilverde vijf van zijn tien breakpunten, tegenover een uit tien voor Eubanks, die ook in de laatste game nog twee breakkansen kreeg. Sinner poetste die vakkundig weg en gaat in de volgende ronde uitkomen tegen de Franse oudgediende Richard Gasquet, die op zijn oude dag Borna Coric versloeg.
picture

Roland Garros | Eubanks geeft racket weg aan fan na nederlaag tegen Sinner

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Als toetje komt daar dit jaar Paris 2024 en dus de strijd om olympisch goud nog eens bovenop! Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij via discovery+. Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie