Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Grappige fail broertjes Petros en Stefanos Tsitsipas - punt is desondanks binnen

Kevin Van Nunen

Gepubliceerd 06/06/2024 om 12:12 GMT+2

Roland Garros is voor Stefanos Tsitsipas nog niet helemaal afgelopen. De Griek verloor weliswaar in de kwartfinale – opnieuw – van Carlos Alcaraz, maar hij is nog actief in het dubbelspel. Sterker nog, hij staat samen met broertje Petros in de kwartfinale. Petros en Stefanos begingen tijdens hun partij in de derde ronde een grappige fail, maar wonnen wel het punt.

Roland Garros | Grappige fail broertjes Petros en Stefanos Tsitsipas - punt is desondanks binnen

Eigenlijk zou Stefanos Tsitsipas in Parijs zelfs aan drie toernooien meedoen, maar dat bleek toch iets te gortig. Omdat hij in het enkelspel ver kwam, moest Tsitsipas het gemengd dubbelspel laten schieten. Hij zou op de baan verschijnen samen met zijn geliefde Paula Badosa, maar het schema was te vol.
Voor het dubbelspel met broer Petros was dus wel genoeg tijd, ook omdat de twee binnenkort hun olympische ambities willen nastreven tijdens de Olympische Spelen van Paris 2024. Wellicht moet de onderlinge afstemming nog wel iets beter, want de twee zitten elkaar soms in de weg.
picture

Roland Garros | Tsitsipas klaagt over gekreun Alcaraz tijdens tiebreak tweede set

Tsitsipas-broers staan inmiddels in kwartfinale

Zo postte Stefanos al een foto waarop hij botste met zijn broer en in hun derderondepartij wilden de gebroeders allebei dezelfde bal slaan. Het scheelde weinig of het ging helemaal mis, maar Stefanos slaagde er tenminste nog in om de bal terug te krijgen over het net.
Sterker nog, de rally, het punt en daarmee de game werd winnend afgesloten om de tegenstander de bal uit sloeg. Aangezien het daarna tijd was voor een kantwissel konden de twee nog even hartelijk lachen om hun capriolen.
picture

Roland Garros | “Alcaraz lacht Tsitsipas gewoon uit” – Tim Henman over ‘kreunincident’ in The Cube

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie