Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Gauff in tranen na ruzie met umpire

Tobias Kappelle

Geupdate 06/06/2024 om 19:13 GMT+2

Coco Gauff werd tijdens haar wedstrijd tegen Iga Swiatek korte tijd overmand door emoties. De Amerikaanse kreeg het aan de stok met de umpire na een onhandig moment tussen de lijnrechter en de vrouw op de stoel. Lang liet Gauff zich echter niet afleiden door de onenigheid.

Roland Garros | Gauff in tranen na ruzie met umpire

Aanleiding voor de ruzie was een service van Swiatek die door Gauff niet tussen de lijnen kon worden geretourneerd. De lijnrechter zag de bal echter uit en riep dit precies op het moment dat Gauff de bal leek te raken.
De umpire was het niet eens met haar lijnrechter en besloot te overrulen. Het punt werd vervolgens aan Swiatek gegeven, omdat de umpire van mening was dat de call van de lijnrechter kwam nadat de bal het racket van Gauff verlaten had.
Gauff was het hier niet mee eens en ging in discussie. Volgens de Amerikaanse was het publiek het met haar eens en het leverde de umpire boegeroep op. Ze bleef echter voet bij stuk houden en dus ging het punt naar Swiatek. Het onrecht liet Gauff niet koud en heel even vloeiden er tranen bij de toekomstige nummer 2 van de wereld.
picture

Roland Garros | Ook Andreeva in tranen op de baan - 17-jarige kan emoties amper bedwingen

Waar kijk je?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie