Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Dominante Daniil Medvedev verspeelt geen energie en profiteert van opgave Miomir Kecmanovic

Yvo van Dorst

Geupdate 30/05/2024 om 13:04 GMT+2

Daniil Medvedev heeft zich met speels gemak naar de derde ronde van Roland Garros gespeeld. Na twee sets, waarin zijn tegenstander Miomir Kecmanovic geen kans maakte, gaf de Serviër op. Medvedev verloor slechts één game en toonde zich extreem dominant.

Roland Garros | Dominante Medvedev verspeelt geen energie en profiteert van opgave Kecmanovic

Medvedev had het in de eerste ronde van zijn avontuur op Roland Garros nog erg moeilijk met de Duitser Dominik Koepfer. Uiteindelijk won hij in vier sets (6-3, 6-4, 5-7, 6-3). Hiermee revancheerde Medvedev zich op zijn Roland Garros van vorig jaar, toen werd de nummer vijf van de wereld al in de eerste ronde uitgeschakeld.
In zijn tweede ronde had Medvedev het een pak minder moeilijk. Zijn tegenstander Kecmanovic bracht bijzonder weinig tegenstand, waardoor de eerste twee sets met 6-1 en 5-0 naar de nummer vijf van de wereld gingen. Daarna gaf Kecmanovic de strijd op, waardoor Medvedev geen energie meer hoefde te verspelen.
picture

Hoogtepunten Dominik Koepfer - Daniil Medvedev - Roland-Garros

Volgende tegenstander

Voor de derde ronde weet Medvedev nu ook uit welke partij zijn tegenstander komt. De Argentijn Mariano Navanone of de Tsjech Tomas Machac wordt de opponent van de Rus. De twee zijn respectievelijk de nummer 31 en 34 van de wereldranglijst. Navanone wist dit seizoen al twee finales op een ATP-toernooi te bereiken.

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+ . Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie