Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Roland Garros | Siniakova slaat bal keihard tegen achterhoofd… van vriend en dubbelpartner Machac

Kevin Van Nunen

Geupdate 03/06/2024 om 14:05 GMT+2

Katerina Siniakova heeft iets goed te maken na een ongelukje tijdens Roland Garros. De Tsjechische sloeg in het gemengd dubbelspel een bal keihard tegen het achterhoofd van haar dubbelpartner en vriend Tomas Machac. Machac deed vervolgens alsof hij heel veel pijn had.

Roland Garros | Siniakova slaat bal keihard tegen achterhoofd… van vriend en dubbelpartner Machac

Siniakova en Machac namen het in de eerste ronde op tegen het duo Zielinski/Hsieh, dat als favoriet kon worden aangemerkt en in twee sets won. Het werd 2-6 6-7(3). Het meest opmerkelijke moment deed zich voor halverwege de eerste set.
Tijdens een rally sloeg dubbelspecialiste Siniakova de bal met een backhand cross court omdat ze daar ruimte spotte en wilde oplopen naar het net, maar precies daar stond Machac nietsvermoedend te wachten. Nog voordat hij gewaarschuwd kon worden, werd hij al vol getroffen door de bal.
picture

Roland Garros | Bijzonder verzoek Hurkacz aan Dimitrov - “Zullen we de umpire vervangen?”

Geen geluk in het spel, wel in de liefde

Machac ontsnapte zonder blessures, daarvoor stond hij gelukkig ver genoeg weg van zijn vriendin, maar alsnog kreeg hij vrij hard een bal tegen zijn achterhoofd geslagen. De Tsjech reageerde door op zijn rug op het gravel te gaan liggen en te doen alsof hij er zwaar aan toe was.
Onderaan de streep konden Siniakova en Machac lachen om het ongelukkige moment.
picture

Roland Garros | Casper Ruud zegt sorry na wel heel ondeugende rally - afgesloten met tweener lob

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+. Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie