Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

US Open | Gauff wil Pegula knuffelen om matchpoint te vieren, maar juicht een game te vroeg

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 31/08/2023 om 15:10 GMT+2

Coco Gauff heeft tijdens de US Open de lachers op haar hand gekregen. De Amerikaanse is niet alleen goed bezig in het enkelspel, maar speelt samen met Jessica Pegula ook in de dubbels. Gauff wilde een knuffel geven aan Pegula om hun overwinning in de eerste ronde te vieren, maar kreeg geen reactie. Toen daalde het besef in: ze juichte een game te vroeg.

US Open | Gauff wil Pegula knuffelen om matchpoint te vieren, maar juicht een game te vroeg

Gauff/Pegula pakte een lovegame af van het duo Gleason/Mandlik, waarna Gauff dacht dat de wedstrijd over was. Van uitzinnige vreugde was geen sprake, maar Gauff wilde wel haar blijdschap delen met Pegula om het bereiken van de tweede ronde te vieren.
Pegula reageerde echter niet… Toen begon het Gauff te dagen dat ze mis zat. “Ik dacht dat we hadden gewonnen, maar was de score blijkbaar helemaal vergeten”, twitterde de negentienjarige, die eerder op de dag Mirra Andreeva versloeg in de tweede ronde van het enkelspel.
Gauff reageerde ook tijdens het on-court interview: “Ik speelde een goede return en wilde Jessica een knuffel geven, maar ze reageerde niet echt. Ik dacht nog: heb ik iets misdaan? Toen realiseerde ik dat we nog niet klaar waren. Ik hoorde ook geen game, set and match. Mijn fout! We speelden zo goed dat ik dacht dat het gedaan was.”
picture

US Open | Coco Gauff in tweederondetwist tussen tieners te sterk voor Mirra Andreeva

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie