Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Euro 2024 | Veldbestormer XXL - Fan probeert Cristiano Ronaldo te bespringen vanaf tribune

Bauke van Elk

Geupdate 27/06/2024 om 14:41 GMT+2

Dat Cristiano Ronaldo door zijn records en prestaties door velen als God wordt gezien was al duidelijk, maar dit Europees Kampioenschap spannen de veldbestormers de kroon. De Portugees heeft al zijn hele loopbaan te maken met mensen die de superster willen aanraken. Na afloop van de laatste groepswedstrijd tegen Georgië sprong een supporter van de tribune om de aanvaller aan te kunnen raken.

Begehrtes Motiv: Cristiano Ronaldo und ein Flitzer

Foto: SID

Ronaldo werd als enige van de veldspelers niet gespaard voor de volgende ronde op het EK, en verloor teleurstellend van Georgië. Ook wist hij wederom niet het net te vinden om zo de oudst scorende speler op een Europees kampioenschap te worden.
Na afloop liep de Portugese superster richting catacombe waar hij negatief werd verrast door een supporter. Gelukkig voor Ronaldo was de beveiliging om hem heen attent en konden degene stoppen die Ronaldo wilde bespringen.

Niet de eerste keer dit toernooi

Tijdens de eerdere wedstrijd tegen Turkije werd Ronaldo maar liefst vijf keer (!) om een selfie gevraagd door zijn fans. De beveiliging rondom het veld wisten keer op keer geen grip te hebben op de veldbestormers.
Ook tijdens de training van Portugal kwam er iemand het veld op, en tijdens andere wedstrijden dit toernooi werden er meermaals veldbestormers niet tegen gehouden door de security.

Waar volg je EURO 2024?

Al het nieuws rondom EURO 2024 en het Nederlands elftal volg je hier bij Eurosport. Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie